Bultsigill

Oneseal 79-T06

Ett High Security sigill godkänt efter ISO17712:2013. Kan beställas med egen logo.
Färg: Orange+Vit
Barcode: Ja
Förpackningsstorlek: 50, 100 & 200st
Lagervara: Ja

Twoseal

Det ultimata alternativet för att skydda extra värdefull last. TwoSeal garanterar att manipulation med sigillet förhindras.
Lagervara: Nej

Oneseal 79-t06   –   Det ultimata containersigillet.

High security sigillet med flexibel pinne och anti-spin funktion. Den patenterade designen ger en hög flexibilitet för att passa alla typer av containrar eller lastbilsdörrar. Anti-spin funktionen säkrar sigillet mot manipulering genom friktion.

Pinnen består av en 5 mm flexibel vajer. Detta ger en extra säkerhet så man varken kan bända eller slå av bulten med rör, slägga eller hammare. Pinnen är utrustad med Anti-spin funktion, 4 gjutna fenor på nedre delen av pinnen som gör att den inte kan snurras. Detta omöjliggör att man med långvarig nötning kan få loss pinnen från hylsan. Metallcylindern är belagd med en eldfast plast där lasergraveringen görs. Sigillet kan specialbeställas med er logo på.

Sigillen godkänns av tullmyndigheterna över hela världen, inklusive US Customs, HM Customs, German and Taiwan Customs. Det överensstämmer med ISO 17712: 2013 som ett High security seal och är C-TPAT-kompatibelt. Sigillet kan endast avlägsnas med hjälp av bultsax.

Se gärna mer information och fördelar med vårt bultsigill i filmerna nedan.