Om oss

Starkt nyckelutbud med stor flexibilitet

Vi ser till att ha ett starkt grundutbud med de vanligaste produkterna inom försegling och lastsäkring. Därför kan vi erbjuda snabba leveranser av det du oftast behöver. Därtill använder vi vårt stora nätverk av producenter för att kunna erbjuda nästan vilken specialtillverkad lastsäkrings- eller förseglingsprodukt som helst.

Detta gör att vi idag levererar både till några av Sveriges största och mest välkända bolag, som har egna specifika behov, men även till småkunder som behöver “det vanliga”.

Importbas i Göteborg

För över 15 år sedan startade Sealstrap med att distribuera Oneseals bultsigill i Sverige och Norge. Vid det laget var det lådor med sigill i källaren hemma i Göteborg som gällde. Sedan dess har vi växt och fått fler kunder, större produktutbud och rymligare lagerlokaler. Men vi har fortfarande basen i hamnstaden Göteborg. Det gör att våra globala logistikkedjor blir så effektiva som möjligt, vilket gynnar dig som slutkund oavsett var i Sverige du är.

Krav och standarder

Genom vår långa erfarenhet och personliga service får du hjälp med att hitta lösningar som är trygga och uppfyller både interna och externa krav. Vi har ordning på både lastsäkringsberäkningar och relevanta ISO-standarder.

Digital framtid

Vi tycker att en av nycklarna till att vara en god leverantör är den personliga kontakten och servicen. Men sedan 2020 erbjuder vi även våra kunder att göra ordrar via vår e-handel. Detta är dels för att kunna nå ut till nya kunder, men också för att vi tror att även B2B-handel kommer bli mer och mer digitaliserad framöver. Vi har god teknisk kompetens och ryggar inte för utvecklingsprojekt med API-lösningar mm som en del i en långsiktig relation. Så hör gärna av er om ni har specifika inköpstekniska önskemål.

Sealstrap AB
org: 556507-7681
Östergärde industriväg 61
41729 Göteborg

Utblick över Göteborg